Oefen het Oefenen
search
  • Oefen het Oefenen

Oefen het Oefenen

Auteur/Compositeur
Bart Spanhove
Article
Livre
Éditeur
EUPRINT

Dit boek beschrijft naast innovatieve studiestrategieën voor muziekamateur en -professional ook een heldere visie rond kwaliteitsvol leren.
Bart Spanhove heeft reeds talloze workshops gegeven rond het thema "Oefen het oefenen".

Hij speelde als lid van het Flanders Recorder Quartet, Vier op ‘n Rij meer dan 2.500 concerten in 65 verschillende landen. Hij doceert aan LUCA School of Arts te Leuven in België. Dagelijks poogt hij in lessen en workshops anderen met het musiceervirus te infecteren. Zijn grote passie is onderzoek naar innovatieve studiestrategieën voor muziekbeoefenaars.

Bart Spanhove aan het woord:
Reeds een halve eeuw musiceer ik. Elke dag is voor mij een leven vol muziek. Musiceren fascineert me uitermate. Oefen het Oefenen heb ik met veel passie geschreven. Ik hoop dat dit boek je inspireert tot een rijk, creatief en kwaliteitsvol oefenen. In dit verhaal wil ik elke muziekbeoefenaar betrekken: van professioneel muziekleraar tot de amateur die gemotiveerd met muziek bezig is. Ik lever legio ideeën voor een zelfstandig oefenen, waarbij JIJ de draaiboekauteur bent die op een fantasierijke wijze een eigen privéverhaal uitdoktert. Kortom, leren genieten van groeien en leren.

Enkele getuigenissen van deelnemers na cursussen over Oefen het oefenen:

  • Deelnemer webinar Huismuziek Nederland: Bart Spanhove vind ik een heerlijk bevlogen en intens muzikale docent die ingewikkelde theorie in behapbare brokken goed kan uitleggen! Wat mij betreft mag hij snel verder verdieping aan dit thema geven.
  • Deelnemer pedagogische studiedag: Deze docent is heel inspirerend en enthousiasmerend. Fijn dat er in de nabije toekomst nog workshops rond oefenen met hem gepland staan.
  • Pianostudente LUCA, Leuven: Bedankt voor zovele studietips! Je onderwijst vanuit verschillende gezichtshoeken Oefen het oefenen en dat is heel mooi om te zien.
  • Gitaardocente LUCA, Leuven: You make the difference!
29,80 €
Quantité
En stock
Stock par magasin
Anvers Disponible
Louvain Disponible

150849