Jouw Ziel Wil Zingen
search
  • Jouw Ziel Wil Zingen

Jouw Ziel Wil Zingen

Auteur/Compositeur
Jan Kortie
Éditeur
UITGEVERIJ TEN HAVE
Article
Livre

Een geanimeerd, levenslustig boek. Wie het leest, raakt direct overtuigd van de helende en vitaliserende kracht van zingen en wil ook zijn stem bevrijden.

Zingen is voor Jan Kortie geen kunstje dat sommigen wel en anderen niet beheersen, maar een natuurlijk fenomeen, zoals ademhalen. Onze spirit, onze ziel is van zichzelf muzikaal, en door vrijuit te zingen kunnen we onze eigenheid tot uitdrukking brengen.

Kortie beschrijft het proces van stembevrijding. Zijn benadering is onorthodox. Het gaat hem niet om methodes of zangtechnieken, maar om de kunst jezelf te bevrijden van beperkende gedachten en gevoelens.

Dit boek is de weerslag van 25 jaar onconventioneel werken, uitgaande van wat er in ieder mens leeft. Een ontdekking voor ieder die voelt dat er meer in hem zit dan eruit komt en voor ieder die zich bezighoudt met muziek.

Jan Kortie is de autoriteit op het gebied van stembevrijding en zingen met passie. Hij leidde koren, gaf lessen en workshops, en verwierf onder meer bekendheid met zijn cursus Badkamerzingen en meezingconcerten in het Vondelpark en het Concertgebouw. Daarnaast coacht hij muziekprofessionals en verzorgt hij optredens en leiderschapstrainingen in het bedrijfsleven.

24,95 €
Quantité
En stock
Stock par magasin
Anvers Disponible
Louvain Disponible

73018
9789025905835