Zingen met Toon

Auteur/Compositeur
Toon Van Belleghem
Article
Boek met cd
Éditeur
DE EENHOORN

Zingen is belangrijk
Er kan niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk regelmatig zingen voor kinderen is. Kinderen moeten hierbij van een gevarieerd aanbod kunnen genieten. Naast de vele klassiekers is het aangewezen ook hedendaagse teksten en melodieën te brengen. Nieuwe kinderliedjes zijn bijgevolg een noodzaak.

33 nieuwe kinderliedjes
Vanuit de eigen onderwijservaring en aansluitend op veelgebruikte schoolthema's schreef Toon Van Belleghem nieuwe liedjesteksten en componeerde er muziek bij. Dit boek bevat 33 nieuwe kinderliedjes, de meeste met meerdere strofen. Sommige liedjes zijn bestemd voor de oudste kleuters, andere eerder voor jonge tieners. Dit maakt het boek uitermate geschikt voor het muziekonderricht in de hele basisschool.

Concreet
Zingen met Toon bevat de partituren van elk van de 33 liedjes, voorzien van akkoorden voor piano en gitaar. Achteraan in het boek steken twee cd's: de ene cd bevat de gezongen versie van elk lied met muzikale begeleiding, de tweede enkel de instrumentale uitvoering.

Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die instaat voor het muziekonderricht aan vijf- tot twaalfjarigen. Het boek kan ook thuis gebruikt worden

17,50 €
Quantité
Sur commande / Habituellement expédié sous 7 jours

62549
9789058384911