Aranis III - Songs from mirage

Éditeur
ARANIS
Article
Cd (Audio)

Aranis is een groep die zich toelegt op het vertolken van nieuwe, avontuurlijke muziek.

Deze muziek zit vol tegenstellingen:
Ze is duister en licht tegelijkertijd. Ze is mooi en lelijk, eenvoudig en complex. Ze heeft een grote eigenheid en toch zijn er invloeden merkbaar uit vele andere genres en stijlen. Nooit eerder gehoord en toch herkenbaar.

Door deze schijnbare tegenstellingen te combineren ontstaat eigentijdse en meeslepende muziek met een heel eigen karakter.
Enkele kenmerken van de uitvoeringen zijn een verfijnd en dynamisch samenspel waarbij steeds wordt gezocht naar een zo fris en levendig mogelijke vertolking.
 
Aranis I: Acoustic Chamber Rock (2005)
Bij het debuut van Aranis is meteen een duidelijke Aranis stijl merkbaar. Diverse muzikale stromingen en stijlen worden gecombineerd tot een nieuw geheel.

Aranis II: Music For an imaginary film (2007)
Het tweede Aranis programma vloeide meteen uit het eerste. Het is een bevestiging van de zeer persoonlijke Aranis stijl en klank. De werken en het samenspel zijn verder verfijnd en geëvolueerd.

Aranis III: Songs from mirage (2009)
De derde full CD van Aranis klinkt helemaal anders dan de eerdere opnames van Aranis. Aan de instrumentale band werden drie zangeressen toegevoegd. Hierdoor kreeg de avontuurlijke muziek nog meer draagkracht. De muziek werd nog intenser, gevoeliger en dynamischer. âВЂВ

15,00 €
Quantité
En stock
Stock par magasin
Anvers Disponible
Louvain 1 à 2 jours ouvrables

66335