Tijd Voor Maken - Vol.1 (50 maakopdrachten muziek)
search
  • Tijd Voor Maken - Vol.1 (50 maakopdrachten muziek)

Tijd Voor Maken - Vol.1 (50 maakopdrachten muziek)

Author/Composer
Bert Appermont
Erik Schrooten
Publisher name
HAL LEONARD
Item type
Sheet music

Wanneer muzikanten op het podium hun eigen werk spelen, gebeurt er iets speciaals. Ze zijn dan extra betrokken muzikanten. Ze spelen met fierheid en enthousiasme. Makers zijn wijze muzikanten. Ze doorgronden de wondere wereld van ervaren componisten. Makers zijn vooral ook avontuurlijke muzikanten. Ze experimenteren en zoeken naar hun eigen stem.

Voor beeldende kunsten, woord en dans bestaan er al verschillende inspirerende boeken met creatieopdrachten. Voor muziek en instrumentisten is de spoeling echter dun. Daarom schreven we dit boek.

Het boek richt zich niet op het beginonderwijs en niet op mensen die zich willen specialiseren als componist. We mikken op de groep daar tussenin: jongeren en volwassenen die al een tijdje een instrument bespelen en die de wereld van creatie willen verkennen.

Het boek kiest voor twee unieke uitgangspunten. We nodigen je uit om te maken met en voor je eigen instrument. We beloven dat je er een rijkere muzikant en vertolker van wordt. Daarnaast dagen we je uit om al experimenterend en musicerend te componeren.

We presenteren een pakket van 50 creatieopdrachten. Die opdrachten selecteerden we samen met 70 leraars uit het kunstonderwijs in Vlaanderen. Zij onderzochten welke oefeningen wel of niet werkten en maakten ze met hun tips sterker. Daarom kunnen we op elke opdracht in dit boek het stempel uitgetest in de praktijk plakken.

€24.95
Quantity
In Stock
Stock per store
Antwerp Available
Leuven Available

145184
9789464360950