Blokfluit Starter - Deel 2
search
  • Blokfluit Starter - Deel 2

Blokfluit Starter - Deel 2

Author/Composer
Gil Masters
Noortje Buskens
Instrument
Blokfluit met cd
Item type
Muziekpartituur + cd
Publisher name
XYZ

De methode Blokfluit Starter is bedoeld om de jonge leerling op een eenvoudige manier de techniek van het blokfluitspelen bij te brengen en ook het gehoor en het gevoel voor ritme te ontwikkelen.

De auteurs hebben tevens de intentie om door middel van de keuze van het speelmateriaal, wat deels conventioneel is en deels aangepast aan deze tijd, de blokfluit uit het "stoffige grijze hoekje" te halen en bij wijze van spreken te "updaten".

Vandaar dat er gekozen is voor een ruime hoeveelheid aan speelmateriaal met moderne arrangementen in allerlei stijlen. Naast de klassieke stukken is er dan ook pop, folk, swing en middengenre. De orkestbegeleiding wordt op CD gratis bijgeleverd! Op deze wijze kunnen ook de blokfluitstudenten kennis maken met de verschillende muziekstijlen. Bij de muzieknotatie zijn tevens eenvoudige muzieksymbolen aangegeven om eventueel "live" te kunnen begeleiden.

De auteurs koesteren de verwachting, dat het spelen met CD voor de student een stimulans zal zijn veel te studeren en daardoor goede resultaten te verkrijgen, maar bovenal veel muzikaal speelplezier.

€21.95
Quantity
In Stock
Stock per store
Antwerp Available
Leuven Available

44063
9789043144223